Nieuwjaarstrip Borkum

Borkum- Op 25 januari hebben een aantal leden van de club een koude nieuwjaarstip gemaakt naar het eiland Borkum. 

Lees meer: Nieuwjaarstrip Borkum

Londen 2014

In het weekend van Hemelvaart hebben 14 leden van RIB Club Holland een tocht naar Londen gemaakt. De eerste dag, donderdag, begon in Duinkerke waar de RIBs te water werden gelaten. Vanaf hier werd ook het kanaal overgestoken.

Lees meer: Londen 2014

Lentetocht naar Ditzum en Termunterzijl

Op zondag 9 maart hebben drie boten van het forum een tocht gemaakt. Met het heerlijke weer van die dag kon de tocht niet beter.

Lees meer: Lentetocht naar Ditzum en Termunterzijl

Met 4 boten naar Terschelling

Terschelling - Zondag 13 juli 2014 hebben 4 boten van het forum een tocht gemaakt naar het eiland Terschelling. De tocht startte om ongeveer 10 uur vanaf Workum waar getraillerd is.

Lees meer: Met 4 boten naar Terschelling

IJsselmeertocht van Workum naar Texel

Op eerste paasdag hebben drie boten van het forum een IJsselmeertocht gemaakt. Het weer was mooi maar er stond een stevige wind. 

Lees meer: IJsselmeertocht van Workum naar Texel

Termunterzijl 9 maart 2014

Op zondag 9 maart 2014 is de planning om een tocht te maken naar Termunterzijl. Wil je ook meevaren? Dat kan! Meld je aan op het forum en laat weten dat je meegaat. 

 

Pinksteren 2014 in Uitdam

In het weekend van Pinksteren heeft één boot van het forum vier dagen in Uitdam doorgebracht. Er is in totaal 290 kilometer gevaren in drie dagen.

Lees meer: Pinksteren 2014 in Uitdam

Trip naar Sail Kampen

Op zaterdag 19 april hebben een aantal leden van het forum een tocht gemaakt naar Sail in Kampen. De tocht werd gemaakt ter voorbereiding voor de grote tocht naar Londen.

Lees meer: Trip naar Sail Kampen

Geslaagde nieuwjaarstrip naar Noordpolderzijl

11 boten van het forum hebben vandaag een nieuwjaarstrip naar Noordpolderzijl gemaakt. De 11 vertrokken om 11 uur vanuit de Eemshaven op weg naar Noordpolderzijl.

Lees meer: Geslaagde nieuwjaarstrip naar Noordpolderzijl